fredagen den 12:e oktober 2012

Sara's kitchen (Kajsa Warg).

 
När det är Masterchef får man lägga middagsribban lite högre än vanligt, så torsdagar är det cordon bleu-kväll chez Sara. 
I går: Tanken var saltimbocca, men i brist på kalv blev det kyckling, och i brist på salvia blev det pesto på burk, och vitt vin hade vi inte men däremot lite mozzarella... Så det blev saltimbocca made-over till oigenkännlighet och kanske borde jag kalla rätten kycklingrullader istället?
Gott i alla fall. Serverat med bladspenat och fullkornsfusilli.

5 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Jag läste först fullkornsmüsli! (ist för fullkornfusilli) Det hade ju varit lite...speciellt. =)

Anonym sa...

Var lägger du mozzarellan? Som fyllning tillsammans med peston innan du viker ihop allt, eller under skinkan? "Bara nyfiken..och plötsligt hungrig"

Sara sa...

Jag trycker in mozzarella i fyllningen! Nästan lättare att rulla, och fixera med tandpetare, om man inte vill hâlla pâ med finlir!

Lisa sa...

Jag har många gånger lagat din saltimbocca, men med kycklinglårfilé. Den är så otroligt god, festlig och uppskattad av alla i familjen!

Sara sa...

Lisa: Oh, vad roligt! Ja, det är nog en av våra favoriträtter också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...