torsdagen den 29:e april 2010

En ätande anorektikers bekännelser III

Och for the record så kan jag tala om att jag nu väger 50 kilo ganska prick. En hyfsad vikt till mina knappa 160 centimeter.

Färdigältat för idag.

Ledsen att tråka ut er med detta, men ibland tror jag att det hjälper mig.

12 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Vi tackar för status-report! Går du under 50 kg så antar jag att du rapporterar detta också?

Var rädd om dig!

Em sa...

Jag blir så sorgsen när jag läser det här. Kanske över mina egna reaktioner "tänk om jag kunde väga så lite, vara så fin, så nätt". Varför är vi så elaka mot oss själva?
Du är en cool tjej, någon att se upp till. Hoppas du vet det.
/Em som var i Toulouse

Svensk chekchouka sa...

Sara, det är bra att älta, fortsätt med det! Man mâste njuta, varje dag. Om en punchrulle gör 'en glad tycker jag att man kan unna sig det varje dag tvâ veckor om âret!
Kram

Lisa sa...

Jag älskar älska älskar din blogg! Skriv av dig, älta, dela med dig, töm dig - vi är många som lyssnar, läser och förstår.

Din blogg får mig att vilja fortsätta mot mitt mål, att inte tappa fotfästet en gång till i livet. Dina foton är balsam för min hungrande själ, och varje gång jag ser dem växer sig hoppet starkare. Förr eller sensare kommer jag också att ha nått mitt mål. Inte detsamma som ditt - men ett mål.
Tack för att du delar med Dig!

Kram,
Lisa

Ferferi sa...

Äh älta på bara! Ibland hade jag också velat vara lite provat i min blogg men det är så jäkla läskigt...! Så modigt gjort av dig, verkligen.

Anonym sa...

Jag halkade bara in på din blogg och läsa dina inlägg idag. Jag har själv varit en anorektiker två gånger om man nu kan säga så, enligt min erfarenhet blir man aldrig helt frisk. Men när man har insett att man har ett problem så kan det bara bli bättre efter det.
Jag tror det är jättebra att skriva av sig om dem känslor som du har. Fler än man tror känner ofta igen sig eftersom det är sjuka idealkrav idag.
Jag slutade väga mig och hur crazy det än låter i dina öron idag så tror jag att det var en bra åtgärd för mig. Man blir helt besatt av vad siffrorna visar så därför bör man sluta titta och istället känna efter. Jag känner inte dig men jag ville ändå bara säga - Var stark, det kommer bli bättre!

Anonym sa...

Be inte om ursäkt för att du tar upp detta! Tror snarare att det kan vara andra till hjälp också, förutom dig själv, när du delar med dig av dina erfarenheter av ätstörningar. Att sätta tankarna på pränt, brukar också vara ett bra sätt att reda ut känslorna och tankegångarna.

/Anna S.

Ida BXL sa...

Jag tycker att du är så stark och modig som vågar skriva om det här och för övrigt så tycker jag inte att du ältar heller :). Heja Sara! ;)

Freedomtravel sa...

Skönt att höra att du tagit dig ur det här (även om jag förstår att tankarna kanske kan komma ibland). Håll fast vid det här friska! Jag har jobbar på en ätstörningsklinik och önskar ingen det lidande jag såg många tjejer där gå igenom...

Annii sa...

Det är bra att älta ibland, så man får det ur systemet och sen kan fortsätta att leva. Håll vikten, för du som jag vet den är precis i kanten av vad som håller oss up and going

Sara sa...

Karlavagnen: Deal!

Em; Jag vet inte varför vi har så har så lätt att behandla oss själva illa?

Chekchouka; Absolut! Det har tagit mig tid att inse, bara...

Lisa; TUsen tack för finaste kommentaren! Lycka till!

Ferferi; Haha, jag vet. Ibland censurerar jag mig efteråt...

Anonym; Jag vet, det handlar ju egentligen inte om vikten. Då skulle man ju kunna uppnå någon sorts perfektion någon gång... ;)

Anna; Ja, det är ju det!

Ida; Det är ju en hjälp för mig att skriva här, det pushar mig lite också!

Freedom; Jag har slösat bort tillräckligt med tid pådet här... Men det är svårt att ta sig loss!

Annii; Jepp, så är det. ALdrig under 50, måste vara ett sorts mål...

Sara sa...

Jag blir så rörd när du skriver om det här. Och vill säga så mycket – och ändå känns allt bara fel när jag ser mina ord i skrift.
Så jag nöjer mig med att säga att jag beundrar dig. För din kamp, för att du lyckats och för dina ord.
Och fortsätt att älta här. Dina ord betyder massor för många.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...