söndagen den 4:e april 2010

Kulturchocken.

Alltså. Allt detta jävla grus som ligger i drivor på gatorna. Man förstör ju skorna. En aprilpromenad i Falun är lite som att flanera en stund i ett grustag.

Annan grej: Den där känslan av att se sin hemstad med nya ögon. Och tycka att alla liknar varandra. Alla dessa kurviga tjugoåringar med mörka hårrötter, trånga jeggings (en trend som ännu inte nått rivieran) och rosa läppglans från Isadora.
Jag räddade mina skor undan gruset, gick in i gallerian och handlade ett läppglans (men det där är tvångsmässigt, jag har 46 läppglans i handväskan redan. Jag är läppglansbulimiker, glossoholic.). Sedan stod jag en stund och nöp i ett par jeggings - stentvättade, jag borde söka hjälp - men det stannade vid lite förstulet tafsande i resårkanten. Det var inget för mig.
Kanske handlar det om avsaknad av sjyssta kurvor? Min kroppstyp är och förblir: ingen midja, smala ben, putig mage. Ett par jeggings skulle förmodligen sätta emfas på allt detta.
Idag ska jag träffa A-S (vi har lyckats låna ut Ingrid och Véra) för fika och snack. Trevligt!

6 kommentarer:

Ingela sa...

Vad mysigt med en fika och pratstund på tu man hand utan barn.
Hehe, du är inte ensam om läppglansfetischen, jag har minst ett i varje väska och jacka (och en påse tuggummi). Jag resonerar som så att en kvinna aldrig kan ha för många läppglans.

M-L sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har! Letade mig hit via Linda K och fastnade en lång stund bland dina fina bilder!

Ha en fortsatt trevlig påsk!
/MarieLouise

anna of sweden sa...

Din blogg är en njutning. Varje gång.
Bara så att du vet.

Stor kram!

Sara sa...

INgela: I´m with you på tuggummigrejen också... ;)

M-L; VÄlkommern in till mig!

Anna; :D Kram right back at you!

Livet runt 30...5 sa...

Jeggings - det fulaste man kan ha och jag har just investerat i två par. Funkar utmärkt med växande mage som man i all välmening kanske skulle kunna kalla för kurvor. Glad påsk!

Emelie sa...

Haha, vad kul att jeggingstrenden inte nått er, här har det ju varit hett länge och som jag har förstått det, på väg ut igen, så det var nog klokt att låta bli ;)

Hoppas att ni har haft en skön påsk i Dalarna! Själv har jag varit och insupit lite av det franska i Alperna och det var inte superduper att komma hem till regn och rusk idag, men, men.

Kram Emelie

Kram Emelie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...