måndagen den 19:e april 2010

Home sweet home: Korsika.


Mitt liv är inte alls särskilt fascinerande just nu. Och således inte heller bloggen.
Därför får ni titta på lite bilder från mitt vackra Korsika. Aldrig trodde jag att jag skulle längta så. Och givetvis inte bara efter mitt Home sweet home. Utan även efter mon homme, sweet homme.
Vik hädan askmoln! Jag vill dricka petits noirs i solen, rosévin i solnedgången, och slippa jackor, kängor, halsduk, isvindar, vinter utan slut, köldskadade krokusar och stavgångare i fleece-pannband.
Dessutom vill jag äta korsikansk getost, snick-snacka med mina polare i lekparken, ta igen flera veckors hångel med min man, och... packa upp väskan.
Sedan reser jag ingenstans. På länge.

8 kommentarer:

Cecilia sa...

Det verkar som att du var tvungen att åka bort för att känna vad som var hem. Ibland är det så. Och jag hoppas verkligen att det känns så även när du väl kommer tillbaka till Korsika. Att du verkligen njuter då och inte börjar längta efter leverpastej ;)

Prinsessan sa...

Ja, det här kan var det sjukaste som har hänt på länge..Och ingen ljusning syns heller, du kanske skulle prova att ta dig hem på annat sätt? Jag jobbar på flygplats och det är sjukt märkligt att komma till jobbet och en helt tom flygplats..

Karin sa...

Hej Sara,

Jag blev valdigt glad nar jag hittade din blogg å jag gillar den skarpt måste jag saga! Svensk tjej på Korsika. Min pojkvans familj har namligen ett hus på Korsika lite utanfør Ajaccio som vi besøker ett par ggr per år. Trots att vi varit dar en hel del så tycker jag att det ar lite svart att hitta schysta restauranger, barer etc. Vore supergulligt om du som verkar ha stenkoll kunde tipsa om dina favoritstallen!? Hoppas askan førsvinner så du kan komma hem snart! Vi ska ner om två veckor och jag kommer bryta ihop om vi inte kan åka som planerat..:-)//Karin

Isabelle G sa...

Förstår att du längtar hem till ditt eget, din make och värmen....Skönt att få känna den känslan fast du är svensk. Att le Corse är ditt HEM!
Hoppas att flyget kommer igång snart, även om jag måste säga att det är lugnt och skönt i luftrummet här ovanför vårt hem. Bromma flyget åker ovanför oss annars....

Ingela sa...

Det är väl en fantastisk känsla även om den är lite jobbig? Du vet var "hemma" är nu.

Louiseclaire sa...

Hoppas verkligen att vindarna vänder till din fördel snart så att du får komma hem. Verkar ju iaf, just nu som om de öppnar upp en del flygplatser runt om i Europa.. håller tummarna!!

MilouK sa...

Så vackra bilder!! Snart är du hemma. Var stark!!

Sara sa...

Tusen tack för era fina kommentarer! Förhoppningsvis är jag snart hemma!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...