onsdagen den 7:e april 2010

Pics.

Stadsflanering. Grynet vägrade mössa och vantar men kunde till nöds acceptera den bruna manchesteroverallen. På villkoret att ingen av hennes polare i Ajaccio någonsin skulle få veta. Yours truly har 3 (!) ylletröjor under lilla skinnjackan, lackleggings som långkalsonger under jeansen och ser ut som en stoppad korv, men fryser åtminstone inte.

Skymning i Toftbyn. Ljuset, mes amis, ljuset! Det är mycket ljusare här än nere hos oss på kvällarna... Alltid något.

Mitt fikasällskap dök upp iklädd... jeggings. Jag var imponerad av denna trendmedvetna unga dam och konstaterade även att hon förmodligen klär tusen gånger bättre i jeggings än vad jag någonsin skulle göra.

Fika á la suédoise... Jag är egentligen inget fikafreak, men okej då. Mazariner och dammsugare är mina bästa. Eller möjligtvis mandeltoppar. Eller en delikatoboll?

Påskfjädrar som i princip enda färgklick på gråa, grusiga gator. Fint.

6 kommentarer:

Anna sa...

Så fin bild med kvällsljuset bakom träden!
Det är inte helt lätt att veta hur aprilvädret tänker bete sig, själv skulle jag helst ännu ha typ dunjacka för att slippa frysa...

Kristina sa...

Du ser inte ut som en stoppad korv. Att du känner dig som en stoppad korv kan jag inte säga emot, men du känner fel för du ser inte ut som en stoppad korv.

Sara sa...

ANna; JAg hade räknat med krokusar och snödroppar... ;)

Kristina: Oh. Nu känns det bättre!

Alexandra sa...

Håller med Kristina! Jag blev snarare chockad över att läsa att du hade ngt under jeansen också! 0.0 Såg inte ut som om det skulle kunna vara möjligt, för det såg så smalt ut.

Sara sa...

Alexandra; Det var väl mest den där känslan av att inte kunna röra mig, då? ;)

Alexandra sa...

Haha, jo, jag tror det! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...