onsdagen den 6:e januari 2010

In real life

C hävdar att han är en av de få på sitt jobb som behärskar tekniken att skriva ut dokument recto-verso. Det är ju alltid bra med spetskompetens, och det är säkert också helt riktigt. På de arbetsplatser jag jobbat på har det funnits många ofrivilliga skrivarmarodörer:

Han som inte vet hur man bara skriver ut en sida av ett i övrigt ointressant dokument på 312 sidor. Och lämnar resterande 311 sidor i skrivaren. Ofta gör han detta efter att förgäves ha försökt stoppa utskriften när den väl har börjat, men efter att ha insett att det inte stått i hans makt, har han låtsats som att det regnat istället.

Hon som aldrig skriver ut skrivarversionen när hon skriver ut artiklar från Internet och istället för 2 sidor får hon ut 23. Nästan alla tomma.

Han som aldrig fyller på papper i skrivaren. Vilket får katastrofala följder för skrivarmarodör typ 4:

Hon som - eftersom skrivaren är tom - trycker 48 gånger på "print" och förvånas över att det inte händer något. Så hon trycker tio gånger till.

Sedan fyller någon gravt irriterad person på skrivaren med nytt papper. Yours truly till exempel, eftersom hon precis har skrivit ut ett dokument. Som hon får vänta på, eftersom skrivartyp 4:s 58 dokument ska ut först. Så är papperet slut igen.

4 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

:-)! Gissa om jag kände igen mig i den sistnämnda, dvs hon som fyller på papper och fixar och sedan får vänta på att printa pga alla print-köer.

Basilika sa...

Vänta, har vi jobbat på samma ställe? För jag har haft alla de där kollegorna...

Samt den som på eget bevåg går in och rensar upp i printerhanteraren då han (det är alltid en han) tröttnat på att vänta i printerkön, och därmed deletar ens egen utskrift som man förgaves sitter och väntar på.

Michaela sa...

Tror vi har en och annan sådan på mitt jobb med. Vad roligt och bra du skriver! Kul läsning :)

Sara sa...

Karla; Anade att du inte var typ 4. ;)

Basilika. Va? På ditt jobb också? ;)

Michaela; :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...