fredagen den 15:e januari 2010

Shopping i Paris. Läppglans och Sockeplast

Min shopping i Paris var inte mycket att hänga i julgranen men le voila:

En jeanskjol*. Till Sockergrynet.
En huvtröja. Till Sockergrynet.
Halksockar**. Till Sockergrynet. Givetvis.
Ett par Hello-Kitty velourjoggingbyxor. Till Sockergrynet, även om jag gärna hade haft ett par likadana, minus Kitty.
Ett läppglans. Okej, två. Jag erkänner. Tre. Jag är galen i gloss.***

Roligare än så blev det inte men jag har någon vision om att jag ska använda de kläder jag har istället för att handla nytt hela tiden****.


* Från h&m, jag erkänner, jag var på h&m men jag tycker att de har bra barnkläder till bra priser som man inte behöver vara så rädd om.
** Vad är det som händer med strumpor egentligen? Har de någon sorts inbyggd self-destructive function som gör att de bara försvinner? Véra har snart inte ett par sockar där strumporna faktiskt hör ihop, men vi försöker hjälpligt matcha färg och mönster så att inte dagisfröknarna ska tro att vi är olämpliga som föräldrar och frånta oss vårdnaden eller någonting. Jag har inte kollat de andra kidsens fötter, men misstänker att de är mer välmatchade än Sockergrynets.
Och ja, så här paranoid är jag som mamma.
*** Alexandra, som jag träffade över en drink undrade "hur många är det nu?" när jag visade henne mitt byte. Euh... Jag har nog en 20-25 gloss, allt sammantaget. Men inte på samma ställe, utan utplacerade på strategiska ställen, i handväskan, i fickorna på mina jackor, i bilen, i makens jackficka...

****En person i min omedelbara närhet hävdar att vi dessutom inte har plats för mer kläder. Så om något läggs till... måste något bort.

4 kommentarer:

Pella sa...

Apropa strumpor som aldrig matchar, fick ett tips fran en erfaren foralder att kopa manga par i samma farg/monster sa gor det inte sa mycket om den "ratta" maken forsvinner for alla ser ungefar likadana ut! /pella

Anonym sa...

KAN man ha för många läppglans? Skulle inte tro det :) Maria i nb

Anonym sa...

I wish not concur on it. I regard as polite post. Especially the title attracted me to study the sound story.

Sara sa...

Pella: Smart. Jag anammar det här!

Maria; Nä, va?

Anonym; Euh...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...