lördagen den 23:e januari 2010

Looking for Sara

Ni känner inte igen er här.
Det gör inte jag heller.

Ni letar efter Sara. Det gör hon också.

Hennes blogg gick sönder, men den är under lagning. Man kan säga att hon bygger om, och tills dess irrar hon runt i den virtuella ombyggnadsröran och känner sig vilse.

Well, well. Ta en macaron medan ni väntar. Snart har hon nystat sig ur härvorna av html-koder och kommit på ett sätt att få länkarna att upphöra vara fult blå och understrukna.6 kommentarer:

Åsa sa...

Ja, nu ja, det är sant. Blått och konstigt. Men du, jag vet såklart inte vad du klickat och gjort men det är väl bara att gå in i "customise" sen "Layout" och sen "Fonts and Colours" för att ställa in precis färg, typsnitt och storlek och allt man vill ha på de olika rubrikerna som link colour, sidebar text osv?

Det är ju det som är så bra (tycker jag) att man inte behöver vara en fena på html och ändå göra ganska mycket. Såklart går det säkert att pyssla med mer kul om man kan mer än några enkla koder...

Lyckat till i alla fall! Det är ju tur all text och bilder är kvar ändå. Det hade varit värre om sidan bara blivit blank... :/

Mi sa...

Med risk för att du nu tänker 'Men herregud, givetvis har vi redan testat det' så vill jag i alla fall nämna att det finns något som heter 'återgå till mallstandard' under Layout - redigera HTML.

Sara sa...

Âsa; Ja, pâ allt utom just länkarna och kommentarerna, verkar det som. Där kan jag inte välja? Det verkar som om texten i sidebar ligger pâ samma som texten i inläggen?

Mi: Men min blogg var ingen standardmall, och när jag âtergick till mallstandard... Sâ blev det sâ här. :(

Svensk chekchouka sa...

euh, kan man ta alla macarons? shyssta...

barajagjohanna sa...

Fasen också, jag önskar jag kunde smaka på dem på riktigt. Inte den här gången heller när jag var i Paris, smakade jag någon macaron. Och ändå såg jag dem flera gånger, stannade till, tittade lite närmare, fotade. Fy på mig!

Och du, nästa gång du får en bra layout, spara hela htlm-koden i ett worddokument utifall att. Det har jag gjort... eh... med min förra layout. Dags att spara den här också kanske.

Erica sa...

Bara du fortsätter skriva Sara, så skiter jag fullständigt i hur din sida ser ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...