onsdagen den 27:e januari 2010

Nuxe, on en est gaga!

Bara för att jag inte kan hålla det här hemligt för er, mes belles. Men jag har upptäckt världens bästa ansiktskräm för torrhudade. Nuxe's crème Nirvanesque, den extrafeta, med macadamiaolja, vallmo och blå lotus. Min vinterhud är lycklig och babymjuk.
Nuxe rekommenderar att använda den från 25-årsåldern. För att motverka de första rynkorna, och det är ju en marknadsföringsstrategi som man blir helt paranoid av.
Och vi som precis har passerat 30 är väl redan bortom allt hopp, men som kräm betraktad är den som... äkta vaniljglass med grädde. Eller vit choklad panna cotta. Comfort cream, liksom.

4 kommentarer:

Mrs L sa...

Finns den i Sverige?

/Sara, desperat 30-nånting

Sara sa...

Hej Sara! Från en desperat 30-åring till en annan. ;)
De flesta Âhléns brukar sälja nuxeprodukter, och kanske även Kicks. Kruxet: Produkterna verkar vara bra mycket dyrare i Sverige än i Frankrike. Jag kollade på just den här krämen (crème Nirvanesque) och den verkar kosta närmare 500 kronor i Sverige, vilket jag tycker är ganska dyrt för en ansiktskräm (i synnerhet eftersom jag är storkonsument). Här kostar den kring 20 euro.
Andra krämer från samma märke är crème fraiche och crème prodigeuse, de kanske är lite billigare. Men som sagt, kolla Âhléns!

Ingela sa...

Åh, tack för tipset! Jag ska genast kolla efter den. Är snustorr i huden. Den här kanske jag kan varva med min andra hudkräm som jag har? Vore toppen!

Tack för awarden! :) Jag ska strax göra utmaningen. Hoppas ni mår bättre!

Kram

Sandra sa...

Det här låter som något för mig. Torris som jag är. By the way, den nya bloggen rockar. Snygg!

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...